Hulp bij het ontbinden van contract

Kent u dat? U boekt een vakantie en er wordt u verteld dat het hotel over allerlei geweldige faciliteiten beschikt. U betaald een ontzettend hoog bedrag voor de vakantie, maar eenmaal op bestemming blijkt dat het toch allemaal anders in elkaar steekt. Het hotel is namelijk nog in volledige bouw en er zijn enkele kamers geopend om zo inkomsten te krijgen. De verkopers hebben u om de tuin geleid met de foto’s van het hotel, want niets is minder waar. Bij het ondertekenen en betalen van een timeshare contract koopt u het recht om ieder jaar op vakantie te gaan. 

Misleiding komt vaak voor

Het komt vaak voor dat gezinnen compleet misleid worden bij bijvoorbeeld het boeken van een vakantie. Echter is er een organisatie die opkomt voor deze mensen die misleid worden. Timesharestop is een specialist die voor u klaar staat met onafhankelijk advies en kan helpen bij het ontbinden en annuleren van een timeshare contract. Op deze manier kunt u voor uw rechten opkomen wanneer u misleid wordt.

Bekijk de website van Timesharestop

Wilt u graag meer informatie over de diensten die u worden aangeboden door Timesharestop? Surf dan naar hun website en lees hier alles over het dienstenpakket van Timesharestop!