Ik kan u aanraden een slowjuicer te kopen

Op zoek naar een makkelijke manier om gezond te eten? En wilt u dat dit ook zo lekker mogelijk is? Dan kan ik u zeker aanraden om een slowjuicer te kopen. Een slowjuicer is namelijk de manier om lekkere smoothies en sappen te maken. U kunt hier allerlei groente, fruit, noten en superfood voor gebruiken. Zo maakt u heerlijke en gezonde smoothies op een hele makkelijke manier.

Over de slowjuicer

Een slowjuicer is niet zoals de fruitpersen en fruitcentrifuges die u bent gewend. Deze maken de smoothies namelijk iets ongezonder dan ze zouden zijn. Alle voedingsstoffen in fruit en groente kunnen namelijk verloren gaan, omdat er vaak hitte gebruikt wordt. Bij een slowjuicer niet en daarom is de voedingswaarde wel 6 keer zoveel. Dat is precies wat u wilt: lekkere en gezonde smoothies. Het sap wordt automatisch van het pulp gescheiden, het is een prachtige machine, er is weinig geluid en het energieverbruik is erg laag. Allemaal voordelen en daarom zeker een aanrader.

Meer weten?

Alle informatie over de slowjuicer vindt u op de website van Greenis Europe. U kunt hier ook direct een slowjuicer bestellen of contact opnemen voor antwoord op al uw vragen over de slowjuicer en het bestellen ervan.