Interactieve televisie van Filmspeler

U bent een echte filmliefhebber. U gaat graag naar de bioscoop, maar nóg liever kijkt u een film thuis op uw eigen bank. Lekker thuis. Maar dan wilt u natuurlijk wel de beschikking hebben over een scala aan films waar u uit kunt kiezen. Dat kan met het product van 2015: de Mediaplayer X9. De Kodi media center van Filmspeler.nl biedt u talloze mogelijkheden: u kunt binnen een paar minuten uw televisie veranderen in een complete multimedia TV door middel van deze full HD-player. Zo haalt u eenvoudig de beste films in huis.

Geschikt voor alle televisietypes

De media player van Filmspeler heeft vele voordelen, waaronder het voordeel dat de media player geschikt is voor alle soorten TV’s en u deze aangeleverd krijgt met alle bijbehorende onderdelen:Alle onderdelen worden meegeleverd: een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding. Tevens biedt de Filmspeler een goede service: alle experts van Filmspeler zijn ervaren in het programmeren en installeren van uw mediaspeler. Maar er zijn meer voordelen: u betaald alleen aanschafkosten en geen maandelijkse kosten in tegenstelling tot andere interactieve tv aanbieders) én u krijgt van Filmspeler een uitstekende service en een garantie van twee jaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mediaspelers van Filmspeler? Kijk dan op de site voor meer informatie of bestel ‘m direct zodat u deze week nog kunt genieten van die heerlijke avond op de bank mét uw favoriete film.