Intiem op reis met Blue Cruise Turkije

Heerlijk hé die regen, wind en natte sneeuw? Geniet u ook zo van de korte dagen, lange files en wegwaaiende paraplu’s? Wij ook niet! Wat Mavitravel betreft kunt u niet vroeg genoeg beginnen met dromen van de zon, de zee en het strand. En hoe beter kunt u dit beleven dan vanaf een boot? Even weg van de drukke stranden en de overvolle toeristische plaatsen. Wat dacht u van Griekenland of Turkije? Beleef de vakantie van uw dromen met Blue Cruise Turkije! Lees snel verder.. 

Over Blue Cruise Turkije

Bij Blue Cruise Turkije zit u niet op een groot cruiseschip. Nee u bevindt zich op een intiem schip waar maximaal 18 passagiers op kunnen. Dit creëert een intieme sfeer. De kok bereidt elke avond heerlijke maaltijden. U beschikt over een luxe hut met eigen badkamer en suite. De sfeer is gezellig en ongedwongen. u vaart altijd langs de kust, niet op open zee.

Het programma

Zoals aangegeven komt u met Blue Cruise Turkije niet op de drukke stranden en in de toeristische plaatsen. U vaart langs de mooiste kustroutes van de Middellandse Zee. U zwemt in de mooiste baaien, kunt wegdromen in romantische kleine haventjes en genieten van oude vissersdorpjes. Zo beleeft u een compleet ander Turkije of Griekenland! Voor meer informatie klik hier.