Keramische terrastegels in uw tuin

Keramische terrastegels worden met de machine vervaardigd. Bij de firma totaaltegel is het assortiment aan keramische terrastegels groots en divers. Ook zijn de keramische terrastegels hier verkrijgbaar in een groot aantal print. De kleuren zijn dan ook eindeloos en de prints zijn niet van echt te onderscheiden! Een keramische terrastegel is vaak maar 2 cm dik. Dit is doorgaans een stuk dunner dan een natuursteen terrastegel van zo’n 2,5 tot 3 cm. Qua belasting kan een keramische terrastegel echter veel meer aan dan haar zusje de natuursteen tegel. Bent u benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan gerust verder in dit blog.

Wat zijn allemaal de voordelen?

Keramische terrastegels brengen vele voordelen met zich mee. Zo is de tegel zeer krasvast en ze heeft een ook hoge antislipwaarde. Ook heeft de tegel een kleurvastheid, de tegel blijft dus, ongeacht het jaargetijde, mooi op kleur! Het assortiment van totaaltegel bestaat uit A-kwaliteit tegels in diverse afmetingen, kleuren en prints. De tegels worden rechtstreeks gehaald uit fabrieken als Spanje. Dit maakt het ook nog eens heel goed betaalbaar!

Het assortiment bekijken

Wilt u graag het assortiment bekijken? Kom dan langs in de showroom van totaaltegel of bekijk het assortiment online op de website. U beslist!