Kindercamping de Leistert

Wilt u deze zomer graag naar een camping waar zowel uw kinderen als u zich prima kunnen vermaken? Kijkt u dan eens op de website van recreatiepark de Leistert. Een camping die, door de vele faciliteiten, gericht is op kinderen, maar ook voor u als volwassene veel mogelijkheden biedt. Wanneer u voor 22 april boekt krijgt u tot 35% korting op uw verblijf.

 

Waarom zou u kiezen voor de Leistert?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom u bij vakantiepark de Leistert. Bij de Leistert kunt u genieten in luxe vakantiehuizen in authentieke stijl. Ook zijn er op het park veel faciliteiten, voor zowel kinderen als volwassenen, waar u gebruik van kunt maken. Waaronder een subtropisch binnen zwembad met glijbanen en een buitengolfslagbad. Op de website van de Leistert vindt u een compleet overzicht met alle faciliteiten die op het park te vinden zijn.

 

Omgeving

Ook in de omgeving van deze kindercamping in Limburg is veel te doen. In de omgeving van het park liggen drie prachtige natuurgebieden waar u de mogelijkheid heeft om lekker te wandelen of een rondje te fietsen. Wanneer u kunt paardrijden is het ook erg leuk om eens te gaan rijden over de ruiterpaden die door natuurgebied Leudal lopen.