Koop de nieuwe slowjuicer van Greenis Europe

Heeft u al wel eens overwogen om een slowjuicer te kopen? Dan is dit het moment om er een aan te schaffen. Greenis Europe is namelijk gespecialiseerd in slowjuicers en heeft een nieuwe slowjuicer voor u beschikbaar! Op deze manier weet u zeker dat uw slowjuicer over de meest innovatieve foefjes beschikt.

Waarom kiezen voor de nieuwe slowjuicer van Greenis Europe?

Zoals u waarschijnlijk wel weet bewaart een slowjuicer meer vitaminen en mineralen dan een gewone keukenmachine. Maar de nieuwe slowjuicer van Greenis Europe is ook nog eens erg geluidsarm, zelfreinigend en hij heeft een automatisch doorvoersysteem. Wist u al dat u op de motor van de slowjuicer maarliefst 10 jaar garantie krijgt en op alle andere onderdelen 2 jaar garantie? Mocht er een keer wat aan de hand zijn met uw slowjuicer, dan weet u in ieder geval dat het op een goede manier wordt opgelost.

Neem een kijkje op de website van Greenis Europe

Voor meer informatie over de nieuwe slowjuicer kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Greenis Europe. Hier vindt u tevens meer informatie over de voordelen van deze slowjuicer en de actuele verkooppunten. Heeft u hierna toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers.