Kopieyou voor 3D printen

Heeft u iets ontworpen en wilt u dit graag in 3D laten printen? Dan bent u bij de specialisten van Kopieyou helemaal aan het juiste adres. Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om een 3D model te laten printen. Er zijn een aantal stappen die u hiervoor moet doorlopen. Allereerst moet u natuurlijk kiezen wat u wilt laten printen. Vervolgens moet u een keuze maken op welk materiaal u dit wilt laten doen. Vervolgens moet u uw opdracht aanleveren zodat Kopieyou ermee aan de slag kan. Zij zullen vervolgens u opdracht bezorgen of u kunt ervoor kiezen om deze zelf op te halen. 

 Kopieyou

Naast dat u bij Kopieyou terecht kunt om bepaalde ontwerpen te laten printen, kunt u hier ook nog terecht voor een aantal andere zaken. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om dit bedrijf in te schakelen als u graag een maquette wilt laten printen. Wilt u graag mensen laten scannen en printen? Ook dan zit u hier goed. Een overzicht van alle mogelijkheden kunt u vinden op de website.

Benieuwd?

Bent u benieuwd naar wat Kopieyou voor u zou kunnen betekenen? Surf dan snel een keer naar de website om dit op uw gemak te bekijken.