Lunchpakketten bezorgen in Amsterdam

Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering of workshop in uw bedrijf en wilt u lunchpakketten bestellen voor de middag? Dat is altijd mogelijk bij Houtop. Houtop kan de lunchpakketten bezorgen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam dus dat is allemaal geen probleem! Er zijn verschillende soorten lunchpakketten verkrijgbaar, maar alles kan worden gemaakt zoals u dat wenst. Het is belangrijk dat de pakketten er goed uitzien en kwalitatief goed eten bevatten, omdat u hiermee toch laat zien wat voor soort bedrijf u bent en wat klanten van u kunnen verwachten.

Soorten lunchpakketten

Houtop heeft drie verschillende lunchpakketten, namelijk: basis, comfort en deluxe. Elk pakket heeft vanzelfsprekend haar eigen prijs. Bestellingen moeten voor 14:00 uur geplaatst worden wanneer ze de volgende dag bezorgd moeten worden. Wanneer het gaat om bestellingen met meer dan 100 lunchpakketten moeten deze eerder besteld worden in verband met operationele voorbereidingen. Houtop levert namelijk alleen maar verse producten en daarom moet zij rekening houden met grotere aantallen.

Bestellen

Wilt u bestellen of meer informatie over de lunchpakketten van Houtop? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op. De contactgegevens staan vermeldt op de website. Klik hier voor meer informatie.