Meet fysische en chemische grootheden met Gullimex

Eind 1981 begon Gullimex met haar activiteiten: de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Ze begonnen met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe. In het begin werd het nog een elektronische handthermometer genoemd. Vervolgens een kern- of insteekthermometer. Maar inmiddels is het beter bekend als een voedselthermometer. Het toegenomen bewustzijn over veilig voedsel zorgde voor een sterk toegenomen vraag. De combinatie van een perfect product en een perfecte service heeft Gullimex doen ‘groeien als kool’ en bezorgde hen uiteindelijk het marktleiderschap. Daarom besloot Gullimex zich in 1999 ook in België te vestigen. Sinds 2012 zijn ze dan ook in België marktleider op het gebied van voedselveiligheid.

Gedreven door temperatuur

Bij Gullimex speelt de grootheid temperatuur altijd een hele belangrijke rol. De specialiteit van Gullimex is het meten en registreren van temperaturen en warmtebehandelingsprocessen. Ze beschikken hiervoor over de producten van wereldbekende fabrikanten als Ebro, Ellab, Datapaq, Euroscan en Micro-sensys. Vrijwel alle producenten van (geconserveerde) voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere producten die een warmtebehandeling ondergaan maken gebruik van de diensten van Gullimex.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Gullimex? Of wilt u een product aanschaffen, zoals penetrometers of refracometers? Neem dan een kijkje op de website.