Merkkleding van City of Sails inkopen

Heeft u een eigen kledingwinkel en bent u altijd op zoek naar nieuwe merken om uw collectie aan te vullen? Dan moet u ook zeker een keer een kijkje nemen op de website van City of Sails. Dit is een jong kledingmerk uit Nederland en de inspiratie voor de kleding is gehaald uit de lifestyle in de steden die aan het water liggen over heel de wereld. Dus wilt u nieuwe merkkleding inkopen voor de collectie in uw eigen winkel? Kies dan voor City of Sails! 

Collectie

Bij City of Sail vindt u zowel kleding voor heren als voor vrouwen en ze bieden dan ook een brede collectie aan. Zo vindt u hier onder andere diverse t-shirts en truien. Maar ook als u op zoek bent naar vesten of overhemden kunt u terecht bij City of Sails. Alle kleding is van uitstekende kwaliteit en het kenmerkt zich door de mooie details.

Meer weten over de collectie

Bent u erg nieuwsgierig naar de gehele collectie en wilt u de kleding van City of Sails graag bekijken? Doe dit dan vandaag nog via de website van het merk. Op de website kunt u ook de contactgegevens vinden. Deze kunt u raadplegen indien u nog vragen heeft of gewoon meer te weten wilt komen.