Met één verflaag een compleet nieuwe deur!

Wilt u ook andere deuren in uw huis? Deuren zijn een behoorlijk grote kostenpost. Wanneer u op zoek bent naar een handige en mooie deur kunt u soms lang zoeken. Maar er is nog een optie om geheel nieuwe deuren te krijgen en toch niet zoveel kwijt te zijn qua kosten. Spuiterij Geraerts spuit uw deuren over met een verflaag. Uw deuren zullen weer als nieuw zijn! En dit tegen een scherpe prijs. Kijk voor de opties en meer informatie op buizenspuiten.nl. De website van spuiterij Geraerts.

Creatief met klusjes

Soms moet u gewoon creatief zijn met klusjes voor binnenshuis. Er zijn vaak veel voordeligere oplossingen te vinden dan nieuwe spullen kopen. Zo krijgt u na een spuitbehandeling in de spuiterij, gloednieuwe deuren terug. Misschien bent u wel gehecht aan uw oude deuren of horen ze echt bij het huis. Geen probleem: zo heeft u toch een andere deur en toch ook weer niet.

Laat Geraerts uw verwarmingsbuizen verven

Wanneer u de kamer verft wilt u ook de verwarmingsbuizen verven. Dit vereist echter een andere aanpak dan de muren. Er is andere verf nodig en iemand met kennis. Laat spuiterij Geraerts uw verwarmingsbuizen verven en voorkom problemen. Verwarmingsbuizen kunnen prima geverfd worden, maar u kunt het wel het beste door een professional laten doen.