Met het hele gezin op vakantie naar Curacao

Wilt u graag met het hele gezin op vakantie, maar heeft u de ideale bestemming tot op heden nog niet gevonden? Zoek dan niet verder. “Las Olas” is een prachtige villa op Curacao, dat gelegen is aan de Caribische zee. U kunt deze villa huren op de website van SEA Holiday Villas. Omdat de villa is voorzien van maarliefst 4 slaapkamers en 3 badkamers, kunt u hier met het hele gezin vertoeven. Het is ook mogelijk om met twee gezinnen, of meerdere stellen op vakantie te gaan. U heeft namelijk genoeg ruimte als u zich even terug wilt trekken, maar kan ook de gezelligheid opzoeken rondom de barbecue of buitenbar!

Wat kunt u allemaal doen bij Las Olas?

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen als u het appartement Las Olas huurt? Allereerst is de villa gelegen aan de Caribische zee, waar u heerlijk in kunt zwemmen. Daarnaast is er een zwembad, kunt u diverse watersporten beoefenen en zijn de winkels, supermarkt, casino en sportschool op loopafstand. U zult zich dus niet snel vervelen.

Bekijk de mogelijkheden op de website

Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Las Olas? Neem dan een kijkje op de website door op de volgende link te klikken: Villa rentals Curacao.