Natuurgerichte therapieën bij Shanti Healing

Shanti Healing is een praktijk voor natuurgerichte therapieën. Bij natuurgerichte therapieën kunt u onder andere denken aan vortexhealing. Dit is een speciale methodiek dat werkt met bewustzijn en goddelijke energie. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor Malva Chakratherapie. Deze therapie helpt om energieblokkades op te heffen. Tevens kunt u Shanti Healing ook inschakelen om gebouwen en gebieden energetisch te laten schoonmaken. 

Yoga

Naast dat u bij Shanti Healing terecht kunt voor diverse natuurgerichte therapieën bieden zij hier ook yoga aan. Dit is een ideale manier om tot rust te komen en uzelf te vinden. Bij yoga draait het erom om alles weer samen te brengen. Hierbij gaat het om geest, lichaam en gevoel. Als u ervoor kiest om yoga lessen te volgen bij Shanti Healing brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo wordt u hier begeleidt door een gekwalificeerde docent en dit gebeurt op een persoonlijke manier. De lessen worden gegeven in een sfeervolle oefenruimte waar les wordt gegeven op een ontspannen manier.

Yoga in Tilburg

Heeft u interesse in yoga in Tilburg? Neem dan snel een keer een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken. Tevens vindt u hier ook meer informatie over de therapieën die worden aangeboden.