Nog geen haard in uw woning?

In deze koude periode is het natuurlijk heerlijk om ’s avonds lekker voor de haard te kunnen zitten. Heeft u nu nog geen kachel of haard in uw woning? Dan wordt het tijd om deze aan te schaffen. Daarvoor bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Zij hebben een enorm assortiment aan houtkachels, gashaarden en elektrische haarden. Zodat u er lekker warm bij zit deze winter.

 

Voordeel van gashaarden

Waar vroeger de houtkachel erg populair was, wordt vandaag de dag de gashaard steeds populairder. Dat is niet heel gek als je deze twee kachels vergelijkt in het gebruiksgemak. Een houtkachel moet u de hele tijd blijven opstoken wil deze kachel warm blijven. De gaskachel bedient u met één druk op de knop en hoeft u verder niet naar om te kijken. De gashaard is bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard dankzij het levendige vlammenspel en de heerlijke warmte.

 

Soorten gashaarden

Ook de gashaarden zijn in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Een mooie gashaard is de Bellfires View Bell. Deze haard is verkrijgbaar in zowel horizontale, verticale als vierkante haarden, zodat het past bij iedere inrichting. Wat voor vorm haard u ook zoekt, u vindt het bij de Haardenexpert.