Online facturen maken met Workspace

Bent u op zoek naar een programma waarmee het maken en versturen van offertes en facturen makkelijker en sneller wordt? Zoek dan niet verder, maar probeer het programma Workspace eens. Workspace is een programma waarmee uw administratie een stuk gemakkelijk wordt. Met Workspace kunt u eenvoudig online een factuur maken, beheren en versturen. In een paar simpele stappen maakt u een professionele factuur en kunt u deze binnen 3 minuten versturen.

 

Functies

Het programma Workspace biedt meer mogelijkheden dan alleen het maken van offertes en facturen. Het programma biedt u alles wat u nodig heeft voor het bijhouden van uw administratie. Zo kunt u met de module verkoop/handel gemakkelijk uw bestellingen en voorraad bijhouden en met de module nieuwsbrieven, wordt ook het versturen daarvan heel simpel. Zo zijn er nog veel meer modules aan en uit te zetten. Kijk voor alles modules en de functies daarvan op de website van Workspace.

 

Gratis uitproberen

Omdat u natuurlijk niet zomaar een nieuw programma aan schaft is er de mogelijkheid om Workspace twee weken helemaal gratis uit te proberen. Tijdens die twee weken kunt u kennis maken met het programma en zo alle mogelijkheden ervaren. Na die twee weken beslist u of u het factuurprogramma wilt aanschaffen of niet.