Online urenregistratie gebruiken voor uw bedrijf

Administratie. Elk bedrijf heeft er mee te maken. Het is zeker niet het leukste werk om te doen, maar het is wel erg belangrijk dat het gebeurt en ook dat het goed gebeurt. Grote bedrijven nemen speciaal mensen in dienst voor de administratie of die besteden het uit. Als u een klein bedrijf hebt is het echter vaak zo dat u het zelf doet. U kunt hier vast wel wat hulp bij gebruiken. Daarom maakt u gebruik van de online urenregistratie van Workspace.

Online urenregistratie en meer

U kunt online uw urenregistratie bijhouden in de digitale omgeving van Workspace. Workspace is een website waarin u echter meer dan alleen de urenregistratie kunt doen. Als u kiest voor het hele pakket kunt u hier ook facturen en offertes maken, taken lijsten maken en bijhouden, aan ritregistratie doen, nieuwsbrieven maken en nog veel meer. Alles wat te maken heeft met administratie wordt makkelijk en snel gedaan met hulp van Workspace. Voor slechts een klein bedrag kunt u van alle functies gebruik maken.

Alle informatie

Kijk voor alle informatie en mogelijkheden van Workspace, zoals het maken van offertes, op de website. U vindt hier ook contactgegevens zodat u vragen kunt stellen of opmerkingen kunt achter laten.