Ontspanning in Antwerpen

Bent u toe aan een middag ontspanning en zoekt u deze ontspanning graag in een wellness ruimte? Aquatis heeft voor u de oplossing. Bij Aquatis verhuren ze zes verschillende luxueuze complexen die erg mooi zijn ingericht. De complexen vindt u op twee locaties in Antwerpen. Huur één van de complexen van Aquatis en geniet van u welverdiende ontspanning. Huurt u een wellness ruimte bij Aquatis, dan kunt u een privé zwembad huren in Antwerpen en nog veel meer.

De voorzieningen

De wellness ruimtes van Aquatis beschikken ieder over een eigen privé zwembad, sauna en een whirlpool. Een aantal complexen beschikken ook nog over een stoombad en infraroodcabine. U kunt in alle rust baantjes trekken, in de sauna zitten of lekker bubbelen in het bad. U heeft geen last van andere mensen en u komt zo helemaal tot u zelf. Bij Aquatis bent u verzekerd van hygiëne, klantvriendelijkheid en privacy.

Reserveren

Bent u geïnteresseerd in de complexen van Aquatis en heeft u ook een dagje ontspanning verdiend? U kunt reserveren door te bellen of door langs te komen bij de diverse complexen. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de privé sauna België gaat u naar de site van Aquatis of u neemt contact op en zij helpen u graag verder.