Op zoek naar een andere tandartspraktijk?

Bent u niet tevreden bij uw huidige tandarts en daarvoor op zoek naar een nieuwe tandarts in de omgeving van Zeist? Dan bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. Bij hen kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor kinderen en volwassenen. Of u nu komt voor controle, het laten vullen van gaatjes of u een kunstgebit nodig heeft. Bij tandartspraktijk de Clomp bent u aan het juiste adres.

 

Bang voor de tandarts?

Het komt steeds vaker voor dat mensen bang zijn voor de tandarts, terwijl dat helemaal niet nodig is. Bij tandartspraktijk de Clomp hebben ze eens speciale behandeling voor mensen die bang zijn voor de tandarts. De tandarts zal u, via een neusmasker, een mengsel van zuurstof en lachgas toedienen, waardoor u rustiger zult zijn. U blijft gewoon bij bewustzijn, maar voelt zich licht en ontspannen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is deze behandeling mogelijk.

 

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden over tandartspraktijk de Clomp? Dan heeft u de mogelijkheid om zich online in te laten schrijven bij de praktijk. Klik hier voor de website, waar u terecht kunt voor meer informatie en om zich in te schrijven. Ook kunt u online heel gemakkelijk afspraken maken, zodat u deze in kunt plannen wanneer het u uit komt.