Op zoek naar een betrouwbare usenet provider?

Bent u op zoek naar een goede provider om gebruik te kunnen maken van usenet? Dan bent u bij XS News aan het juiste adres. Bij hen kunt u verschillende abonnementen afsluiten, zodat u ongestoord kunt deelnemen aan discussiegroepen, bestanden uit kunt wisselen en in gesprek gaan met mensen met dezelfde interesses. XS News is een zeer betrouwbare usenet provider als het aankomt op het gebruik van usenet.

 

Waarom XS News?

De belangrijkste waarden van XS News zijn eenvoud en kwaliteit en dat is terug te zien in hun manier van werken. Zij hanteren namelijk geen datalimiet en snelheidsbeperking, waardoor u altijd verzekerd bent van supersnel usenet. Daarnaast ben u bij XS News verzekerd van een uitmuntende support. Zij zijn namelijk 7 dagen per week van 10:00 uur tot 3:00 uur bereikbaar en bieden dus ook ’s nachts het support dat u nodig heeft. Wanneer u uw vraag liever per mail stelt, streven zij er naar om deze binnen 4 uur te beantwoorden.

 

Uitproberen

Bent u erg benieuwd naar het netwerk van XS News en zou u dat graag eerst uitproberen, voordat u een abonnement af sluit? Dat is mogelijk. Bij XS News heeft u de kans om het netwerk vijf dagen gratis uit te proberen, om te kijken of het u bevalt. Na deze vijf dagen kunt u zelf beslissen of u wel of geen abonnement wenst af te sluiten.