Op zoek naar een Engelse vertaling?

De Engelse grammatica kan soms knap lastig zijn. Er zijn veel regels en tijdsvormen. Heeft u moeite met de Engelse grammatica en kunt u wel wat hulp gebruiken? Tongo helpt u graag. Tongo is een full service vertaalbureau uit Den Haag. Het verzorgen van de juiste vertaling is wat wij voor u kunnen betekenen. Dus ook voor uw Engelse vertaling! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder .. 

Wat kunt u van Tongo verwachten?

Als u kiest voor Tongo kunt u een snelle vertaling verwachten. Daarbij is kwaliteit uitermate belangrijk! De tarieven zijn helder. En bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vertaling in een andere taal dan Engels? Dan is dat geen probleem voor Tongo. Tongo beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk van vertalers. Allen met veel ervaring. Daarnaast hebben ze allen een taal- of vertaalopleiding afgerond. Dus niet alleen voor de Engelse taal kunt u bij Tongo terecht. Ook wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een vertaling in het Spaans, Fins of Russisch!

Heeft u behoefte aan meer informatie?

Lijkt de service van Tongo u wel wat? Neem contact op en bel naar het telefoonnummer 070-7531944. Tongo helpt u dan direct verder. U kunt ook naar het contactformulier op de website. Tevens kunt u hier ook meer informatie vinden over ons en onze diensten.