Op zoek naar een mooie trouwlocatie?

Bent u voor uw huwelijk nog op zoek naar een mooie trouwlocatie in Zoetermeer of de omgeving daarvan? Dan moet u eens kijken bij t Manneke. Deze prachtige locatie ligt vlakbij de Randstad, maar straalt toch rust uit. Neemt u eens een kijkje op de website van t Manneke voor de exacte locatie.

 

T Manneke

U wilt op uw grote dag natuurlijk kunnen genieten en zich geen zorgen hoeven maken of alles wel goed geregeld is. T Manneke verzorgt uw gehele bruiloft tot in de puntjes, zodat u rustig kunt genieten. Wilt u de zaal in een bepaald thema of een bepaalde kleur, ook dat kunnen zij voor u regelen. Zij beschikken over een zeer ruime parkeerplaats, zodat er in ieder geval parkeerruimte is voor al uw gasten. Of u nu kiest voor een kleinschalige bruiloft of voor een grote bruiloft. Daarnaast zijn alle zalen van t Manneke voorzien van moderne apparatuur waardoor ook het afspelen van een filmpje o.i.d. geen probleem is.

 

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van t Manneke? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u meer informatie over de locatie. Heeft u na het lezen toch nog vragen? Neemt u dan gerust contact met hen op.