Op zoek naar een ontruimer van uw woning in Roosendaal?

Bent u op zoek naar een ontruimer voor uw woning in Roosendaal of omgeving? Kuzee kan u helpen! Een breed scala aan diensten zorgt ervoor dat uw woning- of bedrijfsruimte efficiënt en betaalbaar ontruimt kan worden! 

Over Kuzee

Kuzee heeft jarenlange ervaring. Service en kwaliteit staan bij Kuzee op nummer één. Daarbij geldt: wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij werken samen met gespecialiseerde partners. Wat we voor u kunnen verzorgen zijn bijvoorbeeld opruimwerkzaamheden van tuinen en paden. Maar ook het verwijderen van behang, vitrine en vloeren. Of het repareren van sloten en deuren. Daarnaast verrichten we ook kleine elektrische herstelwerkzaamheden. Kuzee werkt regionaal. Ligt uw woning of bedrijf in Roosendaal of omstreken? Denk dan aan plaatsen als Bergen op Zoom of Zevenbergen, dan helpt Kuzee u graag verder!

Heeft u meer informatie nodig?

Kuzee begrijpt dat u wellicht meer informatie wil hebben. Daarom kunt u hier klikken voor de website. Hier vindt u meer over Kuzee en haar werkzaamheden. Tevens kunt u hier ook direct een offerte aanvragen mocht u al enthousiast geworden zijn! Het is uiteraard ook mogelijk eerst contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail op info@woningontruiming-kuzee.nl of telefonisch op telefoonnummer 0624-255405. Dan helpen wij u graag verder!