Oplossing voor mestopslag

Heeft u meerdere paarden en weet u niet wat u met al die mest aan moet? Dan bent u bij Van Leeuwen aan het juiste adres. Zij hebben paardenmest containers ontwikkelt voor de opslag van uw mest. Deze mestcontainers zijn milieuvriendelijk en beperken de stank, wel zo prettig. De mestcontainer zijn te huren met of zonder dak en mogen ten alle tijden vergunningsvrij geplaatst worden.

 

Containers

Via paardenmestcontainers.nl zijn er verschillende mestcontainers verkrijgbaar die u kunt huren. Wanneer u twijfelt over een mestcontainer kunt u het beste even contact met hen opnemen. Zij zullen dan bij u langs komen om te kijken welke mestcontainer het meest geschikt is voor u. De mestcontainer komen zij zelf plaatsen en zodra deze vol is, komen zij deze ook weer legen. De container wordt gewoon ter plaatse geleegd. U betaald de huur voor de mestcontainer per jaar en daarnaast betaald u per leging.

 

Offerte aanvragen

Vindt u ook dat deze mestcontainer van paardenmestcontainers.nl de oplossing zijn voor uw mestopslag? Gaat u dan snel naar de website en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag eerst wat meer informatie? Ook dan kunt u terecht op de website of kunt u contact met hen opnemen.