Particuliere verzorgingshuizen van Hazelhoff Zorgvilla’s

Merkt u dat uw ouders op een punt beginnen te komen waarbij zij niet meer zelfstandig kunnen wonen en bent u op zoek naar een oplossing? Dan bieden particuliere verzorgingshuizen wellicht uitkomst! Hazelhoff Zorgvilla’s beschikt over meerdere villa’s waar u ouders de laatste jaren nog kunnen genieten van het leven. De zorgvilla’s zijn van alle gemakken voorzien en u hoeft zich geen zorgen te maken als u ervoor kiest om u ouders hier te laten verzorgen. 

Hazelhoff Zorgvilla’s

Hazelhoff Zorgvilla’s is zich bewust van het feit dat iedere persoon anders is en zij bieden dan ook zorg op maat aan. In de particuliere verzorgingshuizen krijgen bewoners zelf de mogelijkheid om de studio of het appartement naar eigen wens in te richten zodat zij zich meteen thuis voelen. De villa’s beschikken over gemeenschappelijke ruimtes waar de mogelijkheid bestaat om met andere bewoners in contact te komen. Als de bewoners dat wensen kan er ook samen worden gegeten en gedronken. De wensen van de bewoners staan altijd centraal!

Interesse?

Heeft u voor uw ouders interesse in een plek in een seniorenwoning in Den Haag bij Hazelhoff Zorgvilla’s? Neem dan gauw een keer contact op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. De contactgegevens staan vermeld op de website.