Placemats voor horecabedrijven

Heeft u een eigen horecabedrijf en vindt u dat er een aantal dingen vernieuwd moeten worden en bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe placemats? Dan kunt u deze bestellen via Place Add. Dit bedrijf biedt onder andere placemats voor de horeca aan. Zij beschikken over een breed assortiment waardoor u hier vrijwel altijd de placemat vindt die u goed vindt passen bij het interieur en de stijl van de zaak. Als u kiest voor papieren placemats kunt u zelf bepalen wat u hier op wilt laten drukken. Place Add levert niet alleen aan restaurants, maar ook aan hotels en cafés. 

Producten

Bij Place Add bent u niet alleen aan het goede adres voor placemats, maar zij bieden ook nog een aantal andere producten aan die goed van pas zouden kunnen komen voor u. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan menukaarten en servetten. Daarnaast heeft u hier ook de mogelijkheid om zakjes voor het bestek te bestellen.

Benieuwd?

Bent u erg nieuwsgierig naar alle producten en wilt u graag de mogelijkheden op uw gemak bekijken? Doe dit dan vandaag nog via de website. Hier vindt u bijvoorbeeld een overzicht van servetten voor de horeca en daarnaast vindt u hier ook meer informatie over de mogelijkheden om deze te laten bedrukken.