Proefpersoon worden voor geld

U heeft vast wel eens een advertentie voorbij zien komen waarin stond dat u geld kon verdienen door proefpersoon te worden. Heeft u hier toen verder geen aandacht aan besteed, maar lijkt het u toch interessant om proefpersoon voor geld te worden? Breng dan snel een keer een bezoek aan de website van Medians. Medians is namelijk altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om proefpersoon te worden tegen betaling. 

Medians

Medians is een bedrijf dat proefpersonen werft voor verschillende medische onderzoekscentra in Nederland. Door proefpersoon te worden kunt u een leuk bedrag verdienen. Daarnaast helpt u hier ook de wetenschap mee. Als u ervoor kiest om proefpersoon te worden is het belangrijk dat u weet dat de medicijnen die zullen worden getest allereerst uitgebreid onderzocht zijn in een laboratorium. Pas als gebleken is dat deze veilig zijn om door mensen te worden gebruikt zullen deze op u worden getest. Voor meer informatie hierover kunt u altijd een keer een bezoek brengen aan de website.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en zou u proefpersoon willen worden? Klik dan hier om de mogelijkheden te bekijken. Op de website van Medians vindt u een overzicht van onderzoeken waar momenteel nog een proefpersoon voor wordt gezocht.