Rebatt, de specialist in motor accu’s

Heeft u een eigen motor, brommer of scooter en bent u op zoek naar een goede accu? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Rebatt heeft zes verschillende soorten motor accu’s, onder andere een Lithium motor accu en een lood/zuur motor accu. Op de website van Rebatt kunt u heel eenvoudig zoeken naar de juiste accu voor uw brommer. Alle accu’s zijn namelijk te sorteren op categorie, prijs en voltage. Als u meer informatie over een bepaalde accu wilt, klikt u gewoon op de accu in de webshop. Bent u tevreden? Dan kunt u het product bestellen. Wilt u meer weten over Rebatt en het assortiment van Rebatt? Lees dan snel verder. 

Meer over Rebatt

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012 en onderdeel is van NRG Europe Components BV. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen op aanvraag een inlogcode krijgen waarmee ze kunnen inloggen op een speciale B2B omgeving. Dit is voor bedrijven die regelmatig grote aantallen producten bij Rebatt afnemen. Rebatt is gespecialiseerd in:  lood accu voor allerlei soorten toepassingen, lithium accu voor allerlei soorten toepassingen, gel accu voor allerlei soorten toepassingen, semi-tractie accu’s voor allerlei soorten toepassingen, batterijen voor allerlei soorten toepassingen, opladers, omvormers, noodverlichting, UPS systemen, duiklamp reparatie, powerbanks, kabels en accessoires.

Motor accu kopen

Bent u overtuigd na het lezen van deze blog? Ga dan snel naar de webshop en koop een motor accu die bij jouw motor, brommer of scooter past.