SecretariA voor telefoonbeantwoording

Voor ieder bedrijf is het van groot belang om een betrouwbare en professionele antwoordservice te hebben. Voor kleinere bedrijven en ZZP’ers is dit echter niet altijd even makkelijk om te realiseren. In dit geval is het wel prettig dat u uw telefoon op bepaalde momenten door kunt schakelen naar een professioneel bedrijf die dit op dat moment van u kan overnemen. Hiervoor bent u bij SecretariA aan het juiste adres. SecretariA zorgt ervoor dat de persoon die belt een betrokken medewerker te spreken krijgt en geen voicemail hoeft te beluisteren. Dit is ook voor grote bedrijven mogelijk.

Hoe werkt het?

Als u ervoor kiest om uw telefoon door te schakelen naar SecretariA zal een van de betrokken en professionele medewerkers van dit bedrijf de telefoon voor u opnemen. Als er een telefoontje binnenkomt zal deze medewerker te telefoon aannemen met uw bedrijfsnaam. Hierbij is het wel belangrijk dat u vooraf goede instructies geeft hoe u dit precies wilt hebben. Na een gesprek zorgen zij voor een rapportage en als er een dringende boodschap is zullen ze u direct op de hoogte stellen.

Interesse?

Heeft u interesse en zou u graag op bepaalde momenten de telefoonbeantwoording over willen laten aan SecretariA? Breng dan gauw een keer een bezoek aan de website van deze specialist. Op de website kunt u op uw gemak bekijken wat de mogelijkheden zijn. Via de website kunt u tevens een gratis proefperiode aanvragen.