Secretariële ondersteuning nodig?

Bent u de laatste tijd erg druk en kunt u wel wat secretariële ondersteuning op het kantoor gebruiken? Stop dan nu met het overnemen van alle extra taken en laat Secretaria u die zorg uit handen nemen. Secretaria biedt secretaressen aan die de zorgen bij ondernemers uit handen nemen, door bij te springen. Er kan bijvoorbeeld een secretaresse worden ingezet voor de telefoonbeantwoording. Deze vorm van dienstverlening is zeer kostenefficiënt, want een eigen secretaresse of telefoniste is niet altijd haalbaar. Misschien zijn het maar bepaalde perioden dat u het heel erg druk heeft, dan kunt u altijd terecht bij Secretaria voor een secretaresse op maat, met de kwaliteit van een vaste kracht.

Notuleerservice

Naast telefoonservices kunt u bij Secretaria terecht voor veel meer secretariële ondersteuning, zoals bijvoorbeeld ook de notuleerservice. De vakbekwame notulisten van Secretaria zijn specialisten die zich de materie van een vergadering snel eigen maken. Zij kunnen snel en zorgvuldig samenvatten en kunnen door de onafhankelijkheid volledig objectief weergeven.

Wilt u meer weten over Secretaria?

Op de website van Secretaria vindt u alle nodige informatie. Onder het kopje ‘wie zijn wij’ kunt u alle werknemers van Secretaria zien. Secretaria wordt met een 8,6 beoordeeld door de huidige klanten. Op de website kunt u onder ‘referenties’ verhalen vinden van mensen die gebruik maken of hebben gemaakt van de diensten van Secretaria. Wilt u direct gebruik maken van bijvoorbeeld de notuleerservice? Neem dan contact op met één van de medewerkers.