Shop voor skaters in Leeuwarden

Ben jij een fanatiek skater en op zoek naar een shop waar je terecht kunt voor boards, kleding en accessoires? Bij Er-rol ben je aan het juiste adres. Er-rol is een shop waar je als fanatiek skater en als beginnend skater terecht kunt voor alles op het gebied van skaten. De producten kun je online via de webshop bestellen, maar je kunt ze ook in de winkel halen. Er-rol is een winkel voor skaters in Leeuwarden waar je onder andere longboards kopen kunt.

Het assortiment

Er-rol heeft een uitgebreid assortiment voor skaters. Je vind hier alles wat je nodig hebt om veilig tricks op een board te doen. In het assortiment van E-rol vind je onder andere skateboards, longboards, cruisers, heads, broeken, t-shirts, pullovers, vesten en accessoires. Er-rol is gespecialiseerd in boards en het hele skate leven. De longboards van Er-rol zijn verkrijgbaar in verschillende merken, waaronder Globe, Riviera, Penny en Madrid.

De producten bestellen

Ben je geïnteresseerd in de producten van E-rol, de skateshop Leeuwarden? Kom eens langs in de winkel en test gelijk de boards. Ook kun je via de webshop de producten bestellen. Ga naar de site voor meer informatie en voor het assortiment. Ook kun je altijd contact opnemen indien je vragen hebt over de producten.