Skateshop in Leeuwarden

Bent u ervaren skater of juist beginnend en op zoek naar goede skate artikelen, bijvoorbeeld kleding of een skateboard? Bij Er-rol bent u als skater helemaal goed. Er-rol is een skateshop in Leeuwarden waar u alles kunt krijgen op het gebied van skaten. Ook heeft Er-rol een eigen online shop waar u alle producten kunt kopen.

De verschillende producten uit het assortiment

Bij Er-rol richten ze zich op de hele skate industrie en kleding. Bij Er-rol vindt u verschillende producten, waaronder skateboards, longboards, kleding en accessoires. In het assortiment vindt u producten die u nergens anders kunt verkrijgen. Kiest u voor een longboard van Er-rol dan profiteert u van de extra’s die zij u bieden. Zo kunt u bij Er-rol terecht voor verstelbare bandjes voor de middenvoet, goede dempende zolen voor schoenen en leren overlays voor extra ventilatie.

Artikelen bestellen op de site

Wilt u skate artikelen bestellen bij Er-rol, bijvoorbeeld een goedkoop longboard? Ga dan naar de webshop of naar de winkel in Leeuwarden. Wanneer u bestelt op de website, heeft u uw producten al binnen enkele dagen in huis. Voor meer informatie over de artikelen en over de skateshop gaat u naar de site of u neemt contact op met Er-rol en zij helpen u verder.