Snel offertes maken

Het maken van offertes kan een erg intensieve klus zijn, zowel qua tijd als concentratie. Iedere keer moet je opletten dat je niets vergeet en natuurlijk alle benodigde gegevens heel precies invullen. Wat als dit nou veel eenvoudiger kon? Bij Workspace bedachten ze hier namelijk iets op. De makers van Workspace zaten met precies hetzelfde “probleem”: tijdrovende klusjes die makkelijker moeten kunnen. Zo werd er een factuurprogramma in elkaar gezet waardoor het maken van facturen een routineklus werd. 

Factuurprogramma

Met het Factuurprogramma van Workspace zien facturen er professioneel uit. Door dit programma is het maken van offertes een routineklus geworden waardoor je meer tijd over hebt voor andere dingen. Naast het tijdbesparende deel zorgt het factuurprogramma ervoor dat elke verstuurde factuur er hetzelfde uitziet met een herkenbare stijl van de desbetreffende organisatie.

Interesse

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Workspace. Zij voorzien je graag van de juiste informatie die jij nodig hebt om een keuze te kunnen maken. Ook leggen ze je graag de mogelijkheden van het factuurprogramma uit, zodat je de voordelen van digitaal factureren gaat inzien.