Snelle verkoop van uw huis bij NWF

Heeft u een bedrijfspand, horecapand, woning, landbouwgrond of garagebox waar u snel vanaf moet? Dan is het een goed idee om naar Nederlands Woning Fonds te gaan. Natuurlijk kunt u het pand of de grond te koop zetten, maar iedereen weet dat het gewoon verkopen niet snel gaat en veel geld kan kosten. In plaats daarvan gaat u naar NWF voor een zeer snelle verkoop van uw huis.

Over Nederlands Woning Fonds

Nederlands Woning Fonds is een plek waar u terecht kunt als u in een situatie zit waarin u snel van uw bedrijfspand of woning af moet. Dit fonds helpt u om uw pand heel snel te verkopen. Dit kan door uw woning aan de bank te verkopen, maar het kan ook door direct een bod te laten plaatsen door NWF zelf. Een professional zal een bod plaatsen nadat u alles verteld heeft over het pand. Als u niet akkoord gaat kost de dienst u niks. Gaat u wel akkoord? Dan zal de notaris en dergelijke eraan te pas komen en is het pand verkocht.

Contact opnemen

Maak direct een afspraak zodat u snel uw bedrijfspand, woning of stuk grond kunt verkopen aan de bank of aan Nederlands Woning Fonds. U kunt ook vragen stellen via de contactgegevens op de website.