Songtekstenvertalen.nl vertaalt uw song!

Altijd al willen weten waar dan mooie Spaanse nummer toch over ging? Of bent u benieuwd waar u dochter toch steeds zo hard over zingt? Vertaal dan snel uw liedjes met Songtekstvertalen.nl. Songtekstvertalen.nl is een online tool om uw liedjes te vertalen. Van Queen tot One Direction, van Lady GaGa tot U2: bij deze online tool is alles op het gebied van liedjes vertalen mogelijk!

In maar twee stappen uw liedjes vertalen

U hoeft niet bang te zijn dat het vertalen van dat Spaanse nummer te veel tijd in beslag neemt. Het vertalen van uw nummer is in twee stappen gedaan! Allereerst vult u de gegevens van het betreffende nummer in. Dus de naam van het nummer en de naam van de artiest die het nummer zingt. Vervolgens plakt u de te vertalen tekst in het daarvoor bestemde veld. Nu hoeft u alleen nog maar op de ‘vertaal’ knop te drukken en uw vertaling staat snel voor u klaar.

Staat uw nummer er niet tussen?

Geen probleem! Songtekstvertalen.nl zorgt dat daar snel verandering in komt. Door het vertaalformulier in te vullen, wordt het voor u geregeld en kunt u snel uw songteksten vertalen. Voor meer informatie surft u naar de website. Vertaal uw songteksten gemakkelijk en snel, via Songtekstenvertalen.nl.