Speciale mamafiets aanschaffen

Bent u kortgeleden moeder geworden? Dan wordt het binnenkort tijd voor een nieuwe fiets. Een fiets waarmee u gemakkelijk met uw kind, voorop of achterop, boodschappen kunt gaan doen, een stukje fietsen en over een aantal jaar zelfs uw kind naar school kunt brengen. Een fiets die hier erg geschikt voor is, is de mamafiets. De mamafiets is ontwikkeld voor moeders die graag een stukje met hun kind gaan fietsen. De fiets is voorzien van een breed stuur en extra ruimte tussen het zadel en het stuur, zodat u gemakkelijk kunt fietsen met uw kind voorop.

 

Waar zijn de mamafietsen te koop?

Voor het kopen van een mamafiets hoeft u eigenlijk de deur niet uit. U kunt deze namelijk heel gemakkelijk online bij VVR-Parts bestellen. Deze online fietsenwinkel heeft een uitgebreid aanbod aan fietsen waar u uit kunt kiezen. De fiets die u bestelt wordt gratis en rijklaar bij u thuis afgeleverd. Dankzij de grote voorraad kan uw fiets snel geleverd worden. En voor u het weet kunt u heerlijk op pad met uw kind op de fiets.

 

Andere fietsen

Natuurlijk kunt u bij VVR-Parts niet alleen terecht voor een mamafiets. Ook andere fietsen, zoals omafietsen zijn te vinden in hun assortiment. Neemt u eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment.