Sportschool met vele faciliteiten

Vindt u het ook zo vervelend dat u bij iedere sportschool verplicht een abonnement af moet sluiten? Kom dan eens langs bij ZUMUM, een sportschool waarbij u kunt sporten met een tegoedkaart. Deze kaart kunt u opwaarderen door er tegoed op te zetten, of door automatische incasso en u betaald alleen voor de keren dat u ook daadwerkelijk komt sporten. Daarnaast betaald u bij ZUMUM geen inschrijfgeld, alleen een klein bedrag van €12,50 voor het opwaarderen van uw kaart.

 

Faciliteiten

ZUMUM beschikt over vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u er fitnessen, deelnemen aan virtuele groepslessen, maar er is meer. Er is namelijk ook een zonnestudio, nagelstudio, schoonheidsspecialiste en kapster. En dat alleen onder één dak. Een andere mogelijkheid bij ZUMUM is het zwembad. Met een upgrade van slechts €7,50 kunt u de hele maand onbeperkt zwemmen.

 

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden over deze fitness in Heerlen? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u meer informatie over de sportschool en de mogelijkheden. Tevens vindt u daar een aanmeldformulier om u aan te melden bij ZUMUM. Heeft u voor uw aanmelding nog vragen neemt u dan contact met hen op en meld u eventueel telefonisch aan.