’t Manneke, de perfecte locatie voor feestelijke gelegenheden

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een congres? Zoek dan niet verder. Bij ’t Manneke ben je op het juiste adres. ’t Manneke is een centrum voor congressen en feestelijke evenementen. Het moderne zalencentrum ligt tussen Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, nabij Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Het pand is een prachtige oude boerderij met een zeer authentieke uitstraling. Wilt u weten waarom u voor ’t Manneke moet kiezen? Lees dan snel verder.

Wat heeft ’t Manneke te bieden?

’t Manneke is een prachtige verbouwde en landelijk gelegen boerderij. U kunt er voor allerlei feesten terecht, van verjaardagsfeestjes tot een jubileum. Er is altijd wel een geschikte zaal in Zoetermeer voor u beschikbaar. Alle zalen van ’t Manneke zijn van alle gemakken voorzien, er is moderne apparatuur beschikbaar en de zaal kan worden aangekleed in een bepaald thema of een bepaalde kleur. Natuurlijk is er ook muzikale ondersteuning aanwezig en kunt u gebruik maken van heerlijke culinaire mogelijkheden.

Reserveer direct uw zaal in Zoetermeer

Heeft u naar aanleiding van deze blog interesse gekregen om een zaal te huren in Zoetermeer? Neem dan contact op met ’t Manneke, via de telefoon (010 – 511 4976) of via het contactformulier op de website. Heeft u nog vragen? Stel ze, ’t Manneke wil er alles aan doen om uw feest, congres of wat dan ook perfect te laten verlopen.