Therapiesokken om de pijn te verminderen

Heeft u al enige tijd hevige pijn aan de onderkant van de voet en heeft fysiotherapie vooralsnog niet geholpen of wilt u hier niet aan beginnen vanwege de kosten? Dan kunt u we ook voor kiezen om therapiesokken te bestellen. Skinprotection is de leverancier van deze therapiesokken. U zal wel denken, zullen sokken nou echt het verschil maken? Maar het antwoord is ja! Uit onderzoek is gebleken dat deze speciaal ontwikkelde therapiesokken zeer effectief zijn om de pijn te bestrijden. In Frankrijk maken verschillende doelgroepen hier dan ook al gebruik van.

Werking van therapiesokken

De therapiesokken zijn zo ontwikkeld dat de huid beschermd wordt tegen de druk die van buitenaf komt. De pijn komt namelijk met deze druk mee. Deze sokken zijn dan ook zeer geschikt voor mensen met een pijnlijke hiel of pijnlijke likdoorns. Daarnaast zijn deze sokken ook zeer aan te raden aan mensen die last krijgen door het dragen van sport- of werkschoenen. Door deze sokken te gaan dragen worden niet alleen de drukkrachten, maar ook de schruifkrachten drastisch vermindert. Hierdoor zult u al snel merken dat de pijn minder wordt.

Bestelling plaatsen

Denkt u dat de therapiesokken u ook van uw klachten bij hielspoor af zouden kunnen helpen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling voor een paar therapiesokken. U kunt dit doen via de website.