Timeshare beseitigen met Timesharestop!

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, of bent u zelfs in zo’n situatie terecht gekomen: een time share contract. Dit gaat over het kopen van (vakantie)woningen in bepaalde weken van het jaar. U deelt dan deze vakantiewoning of hotelkamer met meerdere mensen. Dit lijkt een investering, maar dit is niet zo. Bovendien is het in Nederland verboden. Als u op dit moment een timeshare contract heeft is het daarom erg belangrijk om deze timeshare beseitigen. Dit kan bij Timesharestop.

Timeshare stopzetten

Timesharestop is een zeer betrouwbaar bedrijf wat graag voor u het timeshare contract stop wil zetten. Vele andere bedrijven beloven hetzelfde, maar kunnen dit toch niet waar maken. Helaas zijn deze bedrijven niet goed te pakken, omdat ze vaak geen adres hebben en/of in het buitenland zitten. Timesharestop heeft een adres in Nederland. Dit is officiëel geregistreerd. Timesharestop zal voor u een verklaring opsturen van het beëindigen van het contract, zodat u hier zekerheid over heeft. Dit staat geschreven in het contract. Krijg u misgelopen kosten terug door Timesharestop in te zetten!

Meer weten?

Ga naar de website van Timesharestop om alle te weten te komen over Timesharestop zelf en haar werkwijze en contract. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de contactgegevens op de website.