UNIENFTO is de vakbond voor het onderwijs

Bent u werkzaam in het onderwijs en heeft u uzelf nog niet aangesloten bij een vakbond in het onderwijs? Doe dit dan snel en sluit uzelf aan bij UNIENFTO. Dit is een onafhankelijke vakorganisatie die opkomt voor de belangen van de leden. Deze vakorganisatie is ontstaan in 2006 nadat twee bestaande bonden zijn gefuseerd. 

Belangenbehartiging

Bij UNIENFTO zijn rechtspositiedeskundigen werkzaam die individuele leden ondersteuning kunnen bieden op vele verschillende gebieden. Hierbij kunt u onder andere denken aan beroepszaken bij ontslag. Daarnaast bieden zij ook persoonlijke begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Tevens kunnen zij u helpen bij het controleren van salarisberekeningen en pensioenzaken. Bovendien kunnen zij u ook van dienst zijn als u te maken heeft met een geschil over uw arbeidsovereenkomst. Op de website vindt u een compleet overzicht met zaken waarbij de rechtspositiedeskundigen u kunnen begeleiden.

Benieuwd?

Bent u erg benieuwd en wilt u graag nog een keer op uw gemak bekijken wat de UNIENFTO allemaal doet en wat zij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan snel een keer een kijkje op de website van deze vakorganisatie. Hier vindt u meer informatie over UNIENFTO en wat zij allemaal doen. Tevens kunt u hier ook bekijken wat u moet doen om lid te worden.