Uw accu voor uw noodverlichting koopt u bij Rebatt

Als u op zoek bent naar een nieuwe accu voor uw noodverlichting, dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Zij hebben veel verschillende soorten accu’s, batterijen, laders, lampen en omvormers. U kunt hier dus voor verschillende doeleinden terecht.

De verschillende noodverlichting accu’s van Rebatt

Bij Rebatt kunt u noodverlichtingaccu’s van verschillende bekende merken vinden. U kunt hierbij denken aan Philips, Lien, Blessing, Lightronics, Ridi of Etap. Deze zijn verkrijgbaar in 2,4V, 3,6V, 4,8V of 6V. Dankzij de handige filters op de website kunt u nog eenvoudiger vinden waar u naar op zoek was. Hier kunt u bijvoorbeeld aangeven welk voltage u graag zou willen hebben, binnen welke prijs hij mag vallen en welke AH u nodig heeft. Hierdoor wordt uw zoektocht nog gemakkelijker. Wilt u de producten graag vergelijken? Klik dan zeker op het product om de specificaties te bekijken!

Voor vragen kunt u terecht bij de specialisten van Rebatt

De specialisten van Rebatt hebben veel verstand van de producten die ze verkopen. Dat betekent ook dat ze u van persoonlijk advies kunnen voorzien als u er zelf niet uit komt. Dus wilt u graag hulp van een professional, of heeft u nog een paar vragen? Neem dan contact op met een van de medewerkers.