Vakantie vieren op een vijf sterren camping

Gaat u graag in eigen land op vakantie en gaat u het liefst naar een 5 sterren camping in een prachtige omgeving? Dan is Recreatiepark de Leistert echt iets voor u. Hier bent u helemaal aan het juiste adres als u er zeker van wilt zijn dat u een geslaagde vakantie beleeft in eigen land. Het is de ideale camping om samen met uw partner en kinderen naartoe te gaan. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten en uw kinderen zullen zich hier zeker vermaken.

Faciliteiten

Recreatiepark de Leistert beschikt over uitstekende faciliteiten. Zo kunnen kinderen zich hier onder andere vermaken bij het indoor speeltoestel. Maar ook als u graag een keer wilt gaan bowlen kunt u dit gewoon op de camping doen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een duik te nemen in het subtropische zwembad van de camping. Bovendien kunt u hier ook beachvolleyballen en jeu de boule spelen. Wilt u graag een keer de omgeving verkennen? Dan kunt u een fiets huren!

Meer weten?

Zit u erover na te denken om een keer een bezoek te brengen aan Recreatiepark de Leistert en wilt u graag meer te weten komen over de camping? Bekijk dan een keer de website. Hier kunt u tevens de contactgegevens vinden.