Valbeveiliging: vergroot de veiligheid van uw personeel!

Wilt u de veiligheid van uw personeel op het dak vergroten? Of is het risico dat een van uw medewerkers valt gewoon té groot? En wilt u als gebouweigenaar geen juridische procedures? Kies dan voor goede valbeveiliging. Door het gebruik van goede valbeveiliging creëert u een veilige werkomgeving voor u en uw personeel. Bij een valbeveiliging systeem wordt gebruik gemaakt van een harnas waarmee u verbonden bent met een permanent lijnsysteem of een ankerpunt. Protect-PBM garandeert u honderd procent veiligheid als u gebruik maakt van haar valbeveiligingssystemen. Zo kunt u onbezorgd op grote hoogten werken. 

Het aanbod van Protect-PBM

Protect-PBM biedt drie verschillende valbeveiliging systemen aan. Het eerste systeem is het ‘Secupoint’ systeem en wordt toegepast als stand-alone ankerpunt en is vaak in combinatie met een veilige zone marketing. Dit systeem is uitermate geschikt voor bestaande daken en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het tweede systeem dat Protect-PBM aanbiedt is ‘Securant’. Dit systeem is zo’n dertig jaar op de markt en wordt vaak in combinatie met een tijdelijke leeflijn gebruikt om een tijdelijk lijnsysteem te realiseren. Nu nog steeds erg populair in Europa. Het laatste systeem is ‘Seculine Vario’. Dit is een permanent staalkabel systeem dat compleet vervaardigd is van RVS.

Contact

Wilt u meer informatie over Protect-PBM of over de mogelijkheden met betrekking tot valbeveiliging, dakbeveiliging of dakcoating? Neem dan contact op met Protect-PBM of neem een kijkje op de website.