Verpakken uitbesteden

Hebt u een organisatie en bent u van plan ook online uw product of diensten te gaan verkopen? Het klinkt in ieder geval makkelijker dan het werkelijk is. Een webshop kan misschien nog meer werk besteken dan de fysieke winkel die u heeft. Dit komt doordat ineens mensen vanuit de hele wereld bij u kunnen bestellen. Dit betekent natuurlijk niet dat u er niet aan moet beginnen, want het hebben van een online webwinkel is hedendaags een noodzaak om te kunnen blijven voortbestaan. Packstore kan u hierbij helpen. Het bijhouden van voorraad en de opslag van producten is namelijk iets waar Packstore u mee van dienst kan zijn. 

Packstore

Packstore is een sociale werkplaats in Rotterdam die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw verpakkingswerkzaamheden. Packstore werkt met mensen die wat extra hulp nodig hebben, een sociale werkplaats dus. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit van het werk. Het betekent juist dat er met uiterste zorgvuldigheid tijd wordt besteed aan uw producten waardoor zij u de beste service kunnen leveren.

Fulfilment

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening (fulfilment) van Packstore in Rotterdam? Neemt u dan gauw contact op via het volgende telefoonnummer: 0318-745006.