Vertalen van jouw favoriete songteksten

Vind jij het ook zo vervelend dat de meeste leuke liedjes in een andere taal geschreven zijn? Zing jij toch uit volle borst mee, maar zou je graag willen weten wat je eigenlijk zingt? Dan ben je bij songteksten.nl aan het juiste adres. Hier vind je heel veel vertalingen van de meest uiteenlopende nummers. Van Michael Jackson tot Rihanna en van One Direction tot Jason Derulo. Je vindt het allemaal op songteksten.nl.

 

Mijn nummer staat er niet bij?

Wil jij nu graag de vertaling van een nummer weten dat er niet tussen staat? Niet getreurd, ook daar heeft songteksten.nl een oplossing voor. Met de online tool kan jij namelijk heel gemakkelijk je eigen nummer vertalen. Vul in de daarvoor bestemde balk de naam van de artiest en van het nummer in. Daaronder plak je de songtekst. Klik op vertaal, en voilà. Daar is de vertaling van jouw songtekst. Deze kan je alleen voor jezelf gebruiken, maar ook direct toevoegen aan de website, zodat ook andere mensen de vertaling kunnen zien.

 

Neem snel een kijkje

Nog nooit gehad van songteksten.nl, maar ben je toch benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website en begin vandaag nog met het songteksten vertalen. Tot snel op songteksten.nl.