Vloeronderhoud is van groot belang

Meestal is de vloer een onderdeel van het huis waar de huishoudens niet veel aandacht aan besteden. De vloer is namelijk vanzelfsprekend in orde en men denkt dat een vloer geen onderhoud nodig heeft. Echter is dit een gedachte dat zeker niet juist is, want ook de vloer kan gaan slijten en hierdoor mankementen gaan tonen. Het is dus zaak om regelmatig de specialist langs te laten komen om een vloeronderhoud te laten doen. Deze zal ervoor zorgen dat de slijtage aan de vloer geschuurd wordt. Een houten vloer schuren laat u doen door Coutinho!

Wie is Coutinho?

Coutinho is een vloerenspecialist die precies weet hoe een vloer aangepakt moet worden. Coutinho zal ervoor zorgen dat de levensduur van uw vloer weer met een aantal jaren verlengt wordt en hierdoor u geen problemen zal kennen. Het is bijvoorbeeld in oudere huizen vaak zo dat de vloeren compleet versleten zijn, maar de bewoners hier helemaal geen weet bij hebben. Het is voor deze huishoudens zaak om spoedig contact op te nemen met Coutinho, zodat deze een vloerinspectie kan uitvoeren.

Vloer laten schuren

Heeft u een parketvloer en wilt u deze graag laten schuren door Coutinho? Surf dan naar zijn website of klik op de volgende link: parketvloer schuren!