Volg de trend en neem Flyboard lessen!

Flyboarden is een nieuwe, snel groeiende en super populaire vorm van water sport. Wilt u dit graag eens uitproberen? Dat kan nu! Er is namelijk een interessante Flyboard school in Amsterdam. Hier kunt u uw flyboard lessen volgen! Hoe oud of jong u ook bent, deze sport is voor bijna iedereen wel geschikt. Flyboardschool Amsterdam verzekert u van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Over Flyboardschool Amsterdam

In 2013 is de jonge onderneming Flyboardschool Amsterdam in samenwerking met Wakeboardschool Amsterdam gestart. Dit bedrijf is opgezet door een wakeboardinstructeur die het wel weer eens tijd vond voor een nieuwe uitdaging. Bij het flyboarden krijgt u professionele begeleiding van enthousiaste instructeurs die op een positieve en veilige manier het maximale uit u proberen te halen. Sinds kort heeft de Flyboardschool Amsterdam beschikking over drie Seadoo waterscooters die uitgerust zijn met Zapata flyboards. Daardoor is het tegenwoordig mogelijk om met twee mensen tegelijk te flyboarden. Flyboardschool Amsterdam kan daarnaast ook nog op locatie komen, mits het een groep is van tien of meer personen binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam. Mocht u daarbuiten wonen, kunt u altijd met Flyboardschool Amsterdam hierover in onderhandeling.

Meer informatie..

Wilt u meer weten over flyboard lessen? Of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan eens een kijkje op de website van Flyboardschool Amsterdam!