Voor acupunctuur in Zutphen kunt u terecht bij Heelhus.

Bent u op zoek naar acupunctuur in Zutphen? Zoek dan niet verder. U Bent bij Heelhus aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld last van een burn-out? Chronische stress, vermoeidheid, slaapproblemen, menstruatie, overgangsklachten, buikklachten, hoofdpijn of diverse pijnklachten? Dan kan acupunctuur hulp bieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wat Heelhus voor u kan betekenen

Wanneer u besluit Heelhus te benaderen geniet u van vele voordelen. Onze acupuncturisten hebben de opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd. De acupuncturisten hebben veel ervaring, kundigheid en gerichte kennis. Wij werken samen met u aan verbetering en herstel van uw klachten. Dit doen wij door dunne, steriele en vrijwel pijnloze naalden te gebruiken. Het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Voor de gehele werkwijze kunt u terecht op onze website. Op de website kunt u ook het gehele team van Heelhus bekijken. Dit maakt het een stuk persoonlijker!

 

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over acupunctuur en Heelhus? Bezoek dan de website van Heelhus. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!