Voor een BSP opafiets gaat u naar Fietshemel!

Bent u op zoek naar een aanbieder van een BSP opafiets? Zoek dan niet verder! Uw zoektocht stopt bij Fietshemel in Rotterdam. Bij ons kunt u terecht voor betaalbare opafietsen: ook de BSP fietsen! Zo hebben wij opafietsen met en zonder versnelling, opafietsen in kleur en zwarte varianten! Tevens kunt u ook kiezen uit een opafiets met of zonder transportrek of voordrager. Wij leveren de fietsen in de volgende topmerken: Avalon, Nostalgia, BSP en Popal. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Fietshemel op een rij

Bij Fietshemel geniet u van vele voordelen. Zo hebben wij een uitermate snelle levertijd! U kunt uw fiets al binnen 2 tot 3 werkdagen thuis verwachten. De levering van uw fiets is binnen heel Nederland gratis! Daarbij heeft u altijd de garantie dat de fiets van Fietshemel het voordeligst is. Op onze website kunt u veilig betalen middels onze SSL-beveiliging. En tot slot leveren wij de service die u nodig heeft. U kunt bij ons altijd persoonlijk advies opvragen via de mail, per telefoon of via onze chatfunctie.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Fietshemel en ons assortiment kunt u terecht op onze website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen en / of opmerkingen. Wij helpen u graag verder!